HOE WERKT SEO

Google houdt bij het weergeven van resultaten rekening met de locatie van een zoekopdracht. Stel een bezoeker zoekt naar beste Italiaanse restaurant gaat Google op zoek naar de meest dichtstbijzijnde lokale Italiaanse restaurants en laat hij deze zien aan de bezoeker. 

Lokale SEO gaat wel verder dan alleen het gebruik van de mobiele apparaten, uit onderzoek bleek dat minder dan de helft van de zoekopdrachten vanaf een mobiel lokale bedoelingen had. 

Door je bedrijf met de juiste informatie, locatie en de juiste zoekwoorden neer te zetten op Internet zoals Google mijn bedrijf, of Google maps registreer je de locatie van je bedrijf, dit kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt wanneer een bezoeker zijn zoekterm intikt, dus bijvoorbeeld googled op beste Italiaanse restaurant. 

Online Infinity uit Rotterdam is gespecialiseerd in SEO, zij hebben hun eigen SEO specialisten en zij kunnen ervoor zorgen dat al jouw wensen op online marketinggebied uit kunnen komen, behalve SEO, bieden hun ook andere diensten aan, denk aan bijvoorbeeld SEA ( search engine advertisement) maar ook webdesign, en web beheer. 

Vind jij het interessant om meer te weten te komen over SEO, of ben je een ondernemer die op zoek is naar SEO specialisten voor jouw bedrijf? Twijfel dan niet en volg mijn advies op.

online-infinity.nl